RÓLUNK

Tisztelt leendő Ügyfeleink!

Sipos Péter vagyok a Klíma Balace  tulajdonosa, több éves klímaszerelési tapasztalattal rendelkező ügyfélcentrikus, munkájára igényes, precíz szakember.

Székhelyünk  Budapesten a 22.kerületben található, így elsődleges szolgáltatási területünk Budapest és Pest megye. Fő célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek a lehető legmegfelelőbb megoldást megtalálni, hogy komfortosabbá tehessük otthonukat.

Fő profilunk a lakossági klímaberendezések értékesítése, telepítése, szervizelése karbantartása, így egy teljeskörű szolgáltatást nyújtunk  ügyfeleink számára. Több kizárólag megbízható gyártó gazdaságos termékeit forgalmazzuk: Polar, Gree, Cooper & Hunter, Syen, Mitsubishi, Daikin, Cascade, Midea. 

Az elmúlt időszakban a hűtés mellett megnövekedett az igény a klímával történő fűtésre, amelyben kiválóan helyt álltak a fent említett gyártók  fűtésre optimalizált készülékeik melyek esetenként ötszörös jósági fokkal rendelkeznek. De ez mit is jelent?  Hogy éves szinten nézve 1kw felvett villamosenergiából 5kw fűtő teljesítményt ad le, tehát megújuló energiát teremt.

Ezek a készülékek cseppvíztálca fűtéssel és karterfűtéssel rendelkeznek, ezáltal a tartós mínuszokban  is megbízhatóan üzemelnek. Tekintse meg klíma ajánlatunkat és találja meg álmai készülékét.